Over ons

Liz Cornelis,

Zaakvoerder Mamuse

Al verschillende jaren ontwikkelt Lierenaar Liz Cornelis haar eigen baby/kindercollectie ‘gold’, dit doet ze samen met Dirk Goossens, grafisch ontwerper. En als nieuwkomer is er ook een breicollectie ‘truecolors’, voor kids vanaf 4 tot 18 jaar, de maten 16-18 passen ook wel prima voor volwassenen. 

Deze originele merken verkoopt ze nu in haar gloednieuwe (web)winkel 'mamuse'. Ze heeft ook mooie plaids en poefs ontworpen die ze brengt, leuk voor in de kinderkamers. Liz zorgt er steeds voor dat haar producten met verfijning zijn afgewerkt. Dat is ook een voorwaarde voor de items die ze aankoopt en verkoopt in mamuse. Ze heeft een liefde voor eerlijke, duurzame, kleinschalige maar speelse collecties die wegblijven van massaproductie. Liz laat haar fascinatie voor kleuren en stoffen weerklinken in haar unieke en eigentijdse ‘my little big store’ mamuse.

Waarom voor ons kiezen?

Gebruik dit onderdeel om vertrouwen op te bouwen en een persoonlijke band met uw klanten tot stand te brengen. Hoe meer een potentiële klant over u weet, hoe groter de kans dat deze iets in uw winkel zal kopen. Gebruik dit onderdeel om uit te leggen waarom uw winkel de beste plek is voor de artikelen die u verkoopt. Zorg ervoor dat u de dingen benoemt die uw producten en diensten uniek maken,. Zijn uw artikelen bijvoorbeeld lokaal geproduceerd, gemaakt met speciale ingrediënten of aangepast? Dit is de plek om uw klanten te vertellen hoe geweldig uw producten en diensten zijn. Laat een gedenkwaardige indruk achter, zodat ze hun vrienden over u willen vertellen en terugkomen voor meer. Gratis verzending? Ondersteunt u een goed doel? Laat dat dan hier weten!

Toffe winkel met prachtige kinderkleding van topkwaliteit, leuke accessoires en een top service! Héél blij met deze nieuwe kinderwinkel in hartje Lier!

Charlotte Sas
Klant

Locatie

Gratis parkeren kan op randparking "De Mol"

Indien je toch iets dichter wil staan tegen betaling kan je terecht in "Parking Grote Markt"

Adres

Rechtestraat 6, 2500 Lier

Openingstijden

Wednesday till Saturday

11 a.m.- 6 p.m.

Neem contact met ons op

Blijf in contact met ons